čtvrtek 1. září 2011

Výroba RAM C/V právě začala ve výrobním závodě Windsor

Výroba "dodávkové" verze modelu Chrysler Town and Country/ Dodge Caravan právě začla. Výrobní závod Widsor již opustili první vozy z sériové produkce.

RAM C/V (Cargo Van) vychází samozřejmě z modelu Dodge GrandCaravan, stejná je i technika a vzhled vozu, až na jinou masku (použita černá) a chybějící zasklení.

Uvnitř samozřejmě cyhbí sedačky druhé a třetí řady, naopak vůz dostal upravené  zavěšení kol, aby snesl větší zatížení, které může být až 816 kg. Lehký užitkový automobil může táhnout přívěs o hmotnosti 1633 kg.
Novinkou je hliníková rovná ložná plocha, která je položena na původní podlahu MPV.


C/V může být vybaven stejně bohatě jako Dodge GC - může být vybaven systémem sledování slepého úhlu, zadní parkovací kamerou, systémem sledování tlaku v pneumatikách a řadou dalších bezpečnostních prvků. Komfort v kabině může zvyšovat automatická klimatizace, satelitní autorádio, multimediální centrum s 30 GB harddiskem a 6,5palcovou obrazovkou nebo navigační systém Garmin.

Prodej této novinky má začít na podzim letošního roku (na severoamerickém trhu) a výroba probíhá v závodě Windsor, Ontario, Canada, kde se vyrábí i 4čata Chrysler Town and Country, Dodge GrandCaravan, VW Routan a Lancia GrandVoyager.

Žádné komentáře:

Okomentovat