čtvrtek 9. září 2010

2012 Chrysler 300 - spy photos

Lovcům špionážních foto se tento týden podařilo zachytit lehce maskovaný prototyp Chrysleru 300 nové generace. Očividně testován v produkční verzi - kompletní je nejen exteriér, ale i interiér.

Z nových fotografií je zjevné, že karoserie bude mít oproti současnému modeli ostřejší rysy,  přední maska bude o něco nižší, stejně jako celá příď.Nové budou i světlomety, které budou zřejmě opět xenonové a vybavené LED pro denní svícení.
Boční linie vozu zůstávají takřka shodné, pozornost zaslouží pouze přední blatníky  a nové chromované kryty zrcátek (zřejmě opět pochormovaný plast) .Změny na zádi budou výraznějí, nové zadní světla s LED, pozměná výfuková soustava a nový nárazník.

Interiér by měl odpovídat sesterskému Dodge Chargeru, byt bude o něco luxusnější a měl by také odpovídat dříve zvěřejným ilustracím.

Pod kapotou bychom podle dostupných informací měli najít jak nový DOHC motor 3,6 V6 Pentastar, tak klasický 5,7 V8 HEMI a můžeme očekávat zcela nové HEMI 6,4 V8 pro vrcholnou verzi SRT8. Ta by ovšem měla být na trhu až v druhé polovině příštího roku a měla by disponovat výkonem 500 HP. Přesné odstupnvání výkonů zatím není známo. Na přání bude k dizpozici i 8stupnová převodovka ZF.

Chrysler 300(C) byměl být oficiálně představen koncem letošní roku, možná na autosalonu v Los Angeles a první zákazníci by si ho mohli zakoupit na jaře roku 2011.

Žádné komentáře:

Okomentovat